S10 kostenbesparingen
Mission statement beschrijvende afbeelding
Uw partner in bedrijfsvoering
Home  >>  Missie
Footer van de website rode lijn met lichtblauw gefaded
KVK 57521425
BTW Nr.: NL175593978B01
© S10 consultancy ®  2018
0252-225 466

Privacyverklaring

Bij S10 consultancy hechten we grote waarde aan uw privacy. Dit wordt gereflecteerd in onze privacyverklaring . In   onze   privacyverklaring   lichten   wij   de   belangrijkste   vragen   omtrent   de   verwerking   van   persoonsgegevens   door   S10 consultancy toe. Hierin hebben we eveneens informatie over uw rechten toegevoegd.
Succesvol efficiëntie verbeteren met oog voor privacy. Samen halen we het beste uit uw organisatie.
S10 logo S10 mission statement in een notendop

Mission statement

Onze   missie   is   het   vergroten   van   de   winst   bij   het   MKB.   Niet   de   focus op   bezuinigen   maar   op   kosten   besparen.   Meer   met   minder   realiseren. Continu   verbeteren,   verspillingen   elimineren   en   kwaliteitsborging,   met respect voor de mens.

Verbeteren, veranderen, verbinden

Wij streven ernaar om draagvlak voor de verbeter- en veranderprocessen te creëren door verbinding te realiseren onder de stakeholders. Wij zien het optimalisatie- en verbetertraject als een traject dat je gezamenlijk bewandelt. Om hieraan tegemoet te komen gaan wij de dialoog aan met uw medewerkers. Een menselijke benadering staat bij ons voorop. Ieder mens is uniek. Hetzelfde geldt voor bedrijven en hun cultuur. Wij respecteren dit en passen ons begeleidingsproces hierop aan. Met oog voor u, uw bedrijf, uw medewerkers en vooral voor uw klanten, combineren wij de interne en de externe aspecten van uw bedrijf. Samen met u maken we uw bedrijf klaar voor de toekomst en samen met u halen we het beste uit uw mensen en uw organisatie. Efficiëntie en effectiviteit zullen toenemen. Kosten zullen dalen. Winst zal stijgen!
Uw partner in bedrijfsvoering
Mission statement beschrijvende afbeelding
Succesvol veranderingen doorvoeren met oog voor de stakeholders. Samen halen we het beste uit uw mensen en uw organisatie.
S10 consultancy mission statement